Prof. Dr. Ercan Baldemir: ‘Hani Baba’nın İlkesi; Kalite, Hijyen ve Üstün Hizmettir’
Fethiye’de on beş yıldır hizmet sunan Hani Baba Fethiye Köftecisi işletmecisi Prof. Dr. Ercan Baldemir; “Kendimizin yemediği, yiyemediği hiçbir ürün işletmemize giremez. Öncelikle ürün kalitemize çok önem veriyoruz. Dışarıdan et almayız. Hayvanı alır etimizi öyle temin ederiz. Sağlıklı ürünler kadar hijyen de önemlidir bizim için.
Hijyen ve hizmet kalitemizi misafirlerimiz her zaman takdir etmiştir. İşletmemize gelen herkes müşterimiz değil misafirimizdir.
Yurtdışından gelenler bir sonraki yıl tekrar geliyor. Turist potansiyelimiz genellikle Uzakdoğu’dan gelenler oluşturuyor.
Paça çorbamız çok özeldir. Hiçbir katkı ürünü olmadan kendi yağı ve suyu ile pişer.
Hani Baba köftesi de çok özeldir. %80 kuzu %20 dana etinden oluşur. Bir diğer köftemiz de yine tamamen dana etindendir. Özel hazırlanır.
Fırınımızda özel yapım pide çeşitlerimiz var.
Ayrıca tüm kebap çeşitlerimiz mevcuttur. Izgarada pişer.
Tabi bize özel kabak tatlımız var. Kocaeli balkabağından özel hazırladığımız kabak tatlımızı da Fethiye’de bulmak mümkün değil.
Son olarak şunu söylemek istiyorum. Bize gelen müşteri değil misafirimizdir. Evimize gelen misafire verdiğimiz hizmeti işletmemizde veriyoruz”